Contact
Netwerk
Herberg
School
Tempel
Home

logoZwart1.png

Stadsklooster Delft biedt aan Delftenaren een plek om elkaar te ontmoeten en waar mogelijk samen te werken op spiritueel gebied.

In het logo van Stadsklooster Delft zitten losjes verborgen een levensboom en de Hebreeuwse letter Beth - connect.png - wat staat voor huis. Wij maken van dat huis een stadsklooster om aan te geven dat we ons voorbij de waan van ons moderne individualistische stadsleven willen oriënteren op wat ons geestelijk in beweging zet, ons gemeenschappelijk ontroert en ons innerlijk motiveert. 

De levensboom is een oeroud symbool voor het goddelijke dat leven en vruchtbaarheid brengt en een symbool voor de mens. De mens met zijn ruggengraat als stevig verbindend kanaal waarin hemelse en aardse energieën stromen, die ieder op hun eigen wijze steeds opnieuw de schepping vormgeven. 

Hoe overleef je als modern stadsmens de prestatiemaatschappij? Hoe raakt in een hectisch leven je diepe intieme kern niet overspoeld? Het antwoord op dit soort vragen kun je zoeken door samen met andere Delftenaren hierover in gesprek te gaan of elkaar in stilte contemplatief te ontmoeten. 

 (Inspiratie voor logo: schilderij ' Levensdans' van kunstenares Purusha van de Graaf)

Inspiratie Introductie Meditaties Activiteiten Agenda Wie zijn wij
Tempel

Hoe kan ik meditatie en contemplatie inweven in mijn dagelijkse leven in Delft.

info
School

Een flexibele geest staat open voor het oude en het nieuwe. Waar in Delft kan ik mijn geest spiritueel slijpen.

Info
Herberg

Begin eenvoudig met samen genieten en ontmoet zo de ander in Delft.

Info
Contact
Privacy en voorwaarden
Let's connect